Bedrijfsevents

Uw bedrijfsevenement tot in de puntjes verzorgd

Een personeelsfeest om uw medewerkers te tonen dat u hen waardeert. Een themafeest om uw beste klanten in de watten te leggen. Of een opendeurdag om uw nieuwe productlijn aan het grote publiek voor te stellen. Grand Events bedenkt voor élk bedrijfsevenement een origineel concept.

Esther Vandebroek: uw ervaren eventmanager

Grand Events staat garant voor een feilloze eventorganisatie. Met haar persoonlijke aanpak en creatieve noot maakt Esther een onvergetelijke gebeurtenis van uw productlancering, opendeurdag en personeelsfeest. Extra troef is de jarenlange ervaring van Esther in communicatie en marketing. Elk detail past in het totaalplaatje en matcht perfect met uw bedrijfsimago.

IJzersterk netwerk van eventprofessionals

Hebt u zelf creatieve medewerkers in huis die uw event kunnen organiseren? Top! Zelfs dan is het interessant om een ervaren eventplanner in te schakelen. Met Grand Events krijgt u een ijzersterk netwerk van eventprofessionals – van cateraars tot entertainers. Zo bespaart u veel tijd en kosten.

Voordelen van een eventplanner

Een eventbureau inschakelen biedt u veel voordelen. U rekent op jarenlange kennis en ervaring. En u krijgt garantie op een zorgeloze en stressvrije planning. Bovendien volgt Grand Events nauwgezet alle trends in de sector op.

Kortom: Esther en haar team tillen uw feest en bedrijfsevenement moeiteloos naar een hoger niveau.

  1. Kennis en ervaring
  2. Originaliteit en kwaliteit
  3. Kosten- en tijdsbesparing

Enkele voorbeelden

  • Opening Ted Baker shop
  • Themafeest Black & Gold
  • Nieuwjaar bij de Stad Hasselt
  • Openingsfeest van Campus H in Hasselt
  • Damiaan Heilig

Werkwijze

Kennismaking en briefing: kosteloos en vrijblijvend, bespreking wensen, mogelijkheden en budget

Purple Arrow

Conceptvoorstel en prijsofferte: duidelijk omschreven, gedetailleerd en voorzien van beeldmateriaal

Purple Arrow

Overeenkomst tussen beide partijen: engagement en startschot voor de organisatie

Organisatie en planning: alle briefings en afspraken met de opdrachtgever(s), de toeleveranciers en medewerkers, uitwerking van het volledig concept, opstelling van een praktisch draaiboek en checklist, planning en beheer van het budget

Purple Arrow

Event-coördinatie: aanwezigheid vanaf opbouw tot en met afbouw, coördinatie van het hele organisatieproces ter plaatse en aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, zowel gasten als leveranciers en medewerkers

Purple Arrow

Evaluatie: nabeschouwing van het event, met aandacht voor verzamelen van informatie en beoordelen van event