Contact

Het Grand Events team tot uw dienst

Esther Vandebroek, Limburger, wereldburger en Grand'dame van Grand Events. In 2006 start ze als eventplanner. Haar passie? Feesten en bedrijfsevenementen organiseren. De stap naar het ondernemerschap waagt ze na studies in communicatie- en marketing, en na meer dan 10 jaar werkervaring in de internationale hotelwereld. Daar leert ze de kneepjes van het vak.Creativiteit en organisatorisch talent zijn troeven die ze verder ontwikkelt. Sindsdien zet ze ze tot grote voldoening van haar klanten in om hun feestelijke agenda te realiseren. In 2018 wordt ze door Markant zelfs uitgeroepen tot meest beloftevolle onderneemster van Limburg.

Christine Boogaerts, creatieve generalist, handige duizendpoot en virtuele assistente van Esther. In 2018 werken ze samen aan een event voor een gezamenlijke klant. De samenwerking verloopt zo vlot dat ze vanaf dan een complementair team vormen. Christine werkt vooral achter de schermen aan de marketing en de algemene administratie zodat Esther al haar aandacht kan richten op de wensen van de klant.

Wat we allemaal voor u organiseren? Internationale conferenties, trainingen, klantevenementen, productpresentaties, opendeurdagen, exclusieve trouwfeesten, verjaardagsparty's, babyborrels, communiefeesten en nog véél meer.

Hebt u een evenement of feestje op de agenda en schakelt u graag onze know-how in? Neem dan vrijblijvend contact op per telefoonop 0499 350 248 of via mail naar esther@grandevents.be.

Wij kijken er alvast naar uit uw verhaal te vieren!

Groetjes,

Esther en Christine
#wecelebrateyourstory

PS: volgt u ons al op Facebook?