Huwelijken

Weddingplanner van jA tot Z

Plannen jullie een feest voor jullie huwelijk of huwelijksverjaardag? Dan willen jullie dat alles piekfijn in orde is en zoals gepland verloopt. Esther Vandebroek is de weddingplanner die deze bijzondere dag in goede banen leidt.

“Gemiddeld, doorsnee of standaard staan niet in het woordenboek van Grand Events. Want net als elk koppel, is elk feest uniek. Esther vertaalt jullie droom in een spraakmakende belevenis die perfect bij jullie past.”

Waarom Esther als weddingplanner?

 • Jullie hebben te weinig (vrije) tijd om alles zelf te organiseren.
 • Jullie koesteren speciale wensen voor jullie huwelijksfeest of jubileum.
 • Jullie zoeken een aparte locatie of willen een buitengewoon feest in eigen tuin.
 • Esther heeft meer dan 10 jaar ervaring op de teller als weddingplanner. Ze is aanwezig van begin tot einde en laat niets aan het toeval over. Kortom, zij staat garant voor jullie sprookjeshuwelijk.

Jullie kiezen hoe we samenwerken

Totaalconcept

Willen jullie dat alle details van jullie grote dag als puzzelstukjes bij elkaar passen? Dan werkt Esther een totaalconcept uit. Dat gaat van het huwelijksaanzoek, tot de bedankjes na jullie huwelijksfeest. Esther en haar team nemen het werk en zorgen van jullie over: budget beheren, leveranciers contacteren, ceremonie begeleiden, … Jullie genieten zorgeloos van alle voorbereidingen én de grote dag.

A la carte

Tijdens de voorbereidingen regelen jullie alles zelf, maar tijdens de huwelijksdag hebben jullie toch graag een weddingplanner in de buurt. Ook dan doen jullie een beroep op Grand Events. Na een uitgebreide bespreking stelt Esther een draaiboek op en informeert ze alle leveranciers. Op de dag zelf is ze met haar team op locatie en zorgt ze voor een vlekkeloos verloop.

Wedding consult

Jullie regelen de voorbereiding en het verloop van jullie huwelijksfeest zelf, maar wat hulp en advies zijn meer dan welkom. Bijvoorbeeld wanneer jullie leuke ideeën of betrouwbare leveranciers zoeken. Of wanneer jullie dat draaiboek en het budgetbeheer onder handen nemen. Een persoonlijk wedding consult is dan de moeite waard. Tijdens een inspirerende sessie krijgen jullie het antwoord op alle praktische vragen en een schat aan ideeën. Jullie kunnen Esther inschakelen tijdens elke fase van de voorbereiding – zelfs vlak voor het feest als jullie dringend advies nodig hebben.

Enkele voorbeelden

 • Themafeest Strak & Trendy
 • Themafeest Orientaals
 • Themafeest Vintage
 • She said yes!
 • Wedding party @Entourage

Werkwijze

Kennismaking en briefing: kosteloos en vrijblijvend, bespreking wensen, mogelijkheden en budget

Gold Arrow

Conceptvoorstel en prijsofferte: duidelijk omschreven, gedetailleerd en voorzien van beeldmateriaal

Gold Arrow

Overeenkomst tussen beide partijen: engagement en startschot voor de organisatie

Organisatie en planning: alle briefings en afspraken met de opdrachtgever(s), de toeleveranciers en medewerkers, uitwerking van het volledig concept, opstelling van een praktisch draaiboek en checklist, planning en beheer van het budget

Gold Arrow

Wedding coördinatie: aanwezigheid vanaf opbouw tot en met afbouw, coördinatie van het hele organisatieproces ter plaatse en aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, zowel gasten als leveranciers en medewerkers

Gold Arrow

Evaluatie: nabeschouwing, met aandacht voor verzamelen van informatie en beoordelen van de wedding planning en bruiloft.

Waarom een eventplanner?

Waarom een weddingplanner?

Het beroep weddingplanner is ondertussen goed bekend bij het publiek. Toch krijgt Esther nog regelmatig de vraag waarom trouwers kiezen voor de hulp van een professionele huwelijksplanner. Hier vinden jullie de voordelen op een rijtje:

Jullie bereiken meer met minder
Denken jullie dat het duur is om jullie trouwfeest uit te besteden? Het tegendeel is waar. Want een professionele weddingplanner heeft een groot netwerk met topleveranciers en onderhandelt de scherpste prijzen. Bovendien waakt Esther nauwgezet over jullie budget.

Jullie winnen tijd en organiseren zónder zorgen
Een trouwfeest organiseren vraagt ongeveer 200 à 300 uur tijd. Niet evident voor wie een drukke job of hobby heeft. Esthers team neemt jullie het werk uit handen. Ze houdt zelfs de gastenlijst voor jullie bij. Op jullie huwelijksdag en tijdens de voorbereiding hoeven jullie alleen maar te genieten. Esther en haar team staan klaar om alle vragen te beantwoorden – ook die van gasten en leveranciers.

Jullie krijgen een onvergetelijk huwelijksfeest
Ieder koppel is anders en iedereen heeft andere wensen voor zijn huwelijksfeest. Een professionele weddingplanner werkt een uniek feestconcept uit, met daarin al jullie wensen en dromen. Met Esther rekenen jullie op meer dan 10 jaar ervaring als weddingplanner. De start van een geslaagd huwelijksfeest? Vertel Esther hoe jullie droomhuwelijk eruitziet.

 1. Persoonlijke aanpak en ervaring
 2. Originaliteit en kwaliteit
 3. Kosten- en tijdsbesparing