Privéfeesten

Ervaren eventplanner voor elk feest

Er zijn talloze redenen om een spetterend feest te geven: uitbundig verjaardagsfeest, vrolijke babyborrel, gezellige communie, ... Gewoonweg elk moment dat u wilt delen met vrienden en familie is een feest waard. Reken op Esther van Grand Events om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

Grand Events is uw ideale partner voor uw privéfeest. Wij denken met u mee en organiseren, dankzij onze jarenlange ervaring en professionaliteit, het feest van uw dromen. U kunt hierbij alles uit handen geven, of enkele onderdelen zoals inrichting en decoratie, entertainment, catering… Bovendien zijn we op het feest aanwezig en zorgen ervoor dat alles op wieltjes loopt, zodat u zelf volop kunt genieten!

"Feesten bij u thuis, in uw tuin en op een bijzondere locatie. Dát is de specialiteit van Grand Events!"

U kiest hoe we samenwerken

Feesten is leuk, maar alles wat daarbij komt kijken vindt u misschien rompslomp. Dan regelt Esther dat werk voor u. Aankleding en decoratie, entertainment, catering, … Of regelt u een aantal zaken liever zelf? Ook dat is mogelijk, want u kiest hoe we samenwerken. Discreet zorgt Esther ervoor dat alles op wieltjes verloopt, zodat u met volle teugen geniet.

Voordelen van een eventplanner

Een eventbureau inschakelen biedt veel voordelen. U rekent op een jarenlange kennis en ervaring. En u krijgt een garantie op een zorgeloze en stressvrije planning. Bovendien volgt Grand Events nauwgezet alle trends in de sector op. Kortom: Esther tilt uw feest moeiteloos naar een hoger niveau.

  1. Kennis en ervaring
  2. Originaliteit en kwaliteit
  3. Kosten- en tijdsbesparing

Enkele voorbeelden

  • Tuinfeesten
  • Tuinfeestje
  • Themafeest Boudoir
  • Huwelijksverjaardagen
  • Weddings

Werkwijze

Kennismaking en briefing: kosteloos en vrijblijvend, bespreking wensen, mogelijkheden en budget

Purple Arrow

Conceptvoorstel en prijsofferte: duidelijk omschreven, gedetailleerd en voorzien van beeldmateriaal

Purple Arrow

Overeenkomst tussen beide partijen: engagement en startschot voor de organisatie

Organisatie en planning: alle briefings en afspraken met de opdrachtgever(s), de toeleveranciers en medewerkers, uitwerking van het volledig concept, opstelling van een praktisch draaiboek en checklist, planning en beheer van het budget

Purple Arrow

Event-coördinatie: aanwezigheid vanaf opbouw tot en met afbouw, coördinatie van het hele organisatieproces ter plaatse en aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, zowel gasten als leveranciers en medewerkers

Purple Arrow

Evaluatie: nabeschouwing van het event, met aandacht voor verzamelen van informatie en beoordelen van event.