Opening Bella Dita

In maart 2017 organiseerde Grand Events het feestelijke openingsweekend van schoonheidsinstituut Bella Dita. Laat je natuurlijke glamour stralen, is de slogan van Bella Dita en dit hebben we - samen met de huisstijl kleuren - vertaald in de evenementen: VIP receptie op vrijdag en open-deurdag voor 200 gasten. Genieten, gasten verwennen met gezonde hapjes en drankjes, bubbels, fruitwaters, gezonde zoete hapjes, fijne service en een leuke goodie bag.

Stéphanie, zaakvoerster van Bella Dita, vertelt: "Als zelfstandig schoonheidsspecialiste jongleer ik dagelijks met een drukke agenda en een eigen huishouden. Daarom dacht ik, toen we naar onze nieuwe zaak verhuisden: “die openingsreceptie zal ik wel snel even zelf organiseren”. Ik kwam er echter al snel achter dat die stress, bovenop de stress die bouwen met zich meebrengt, er gewoon echt niet meer bij kon.

Daarom contacteerde ik Esther, omdat we enkele jaren voordien al een goede samenwerking met haar hadden, bij de organisatie van ons trouwfeest. En opnieuw kregen we van Esther wat ons in het verleden zo tevreden over haar maakte: ze wees ons op punten waar we zelf nog niet eens aan gedacht hadden, ze bracht creatieve (en realiseerbare!) ideeën aan, ze nam het grootste deel van de organisatiestress van ons over en bracht zo wat kalmte over ons heen. Dit heeft er mee voor gezorgd dat ik enkel met leuke herinneringen terugdenk aan de opening van onze nieuwe zaak!

Ik kan het samenwerken met Esther alleen maar aanraden. Ten eerste omdat ze een krak is in haar vak, maar ook omdat ze op menselijk vlak zo’n toffe madam is!"